ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΔΑΠΕΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Παρκέ προλουστραρισμένο είναι το ξύλινο δάπεδο που αποτελείται από τρία επάλληλα και διαφορετικά είδη ξύλου τα οποία έχουν κολληθεί μεταξύ τους με υψηλή πίεση και λουστραριστεί ώστε να έχουμε ένα προϊόν έτοιμο να τοποθετηθεί χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο, αστάρωμα και βερνίκι στον χώρο του πελάτη.

Το ξύλο είναι ένα υλικό που δίνει χρώμα και προτιμάται σε κλασικές αλλά και σε μοντέρνες κατοικίες.

Εχει μεγάλες θερμομονωτικές ικανότητες, είναι οικολογικό, αφού η υλοτομία είναι ελεγχόμενη σε προκαθορισμένες εκτάσεις.

Φυσικό και ζωντανό υλικό,το προλουστραρισμένο-προγυαλισμένο πάτωμα-δάπεδο εσωτερικού χώρου αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο.

Οι ίνες του απορροφούν την υγρασία χαρίζοντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ενώ η επεξεργασία που έχει υποστεί, αλλά και οι βαφές το προστατεύουν στο πέρασμα του χρόνου.

Το προλουστραρισμένο-προγυαλισμένο πάτωμα-δάπεδο εσωτερικού χώρου (οι σανίδες έχουν προβερνικωθεί) τοποθετείται εύκολα και γρήγορα.

Επιπλέον είναι φιλικό προς το περιβάλλον επειδή το μειωμένο πάχος του απαιτεί λιγότερη κατανάλωση ξυλείας έως και 40%.

Από την άλλη, υπάρχει και το προλουστραρισμένο-προγυαλισμένο μασίφ πάτωμα-δάπεδο το οποίο αποτελείται από το ίδιο είδος ξύλου και έχει πάχος που φτάνει τα 21mm. Το συγκεκριμένο προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση.

ΜΑΣΙΦ ΚΑΡΦΩΤΑ

Το παραδοσιακό μασίφ καρφωτό ξύλινο πάτωμα-δάπεδο παραμένει ανεπηρέαστο από το χρόνο. Η ομορφιά του η κομψότητα του και η ζεστασιά του προσφέρει αίσθημα άνεσης και θαλπωρής. Το παραδοσιακό μασίφ καρφωτό ξύλινο πάτωμα-δάπεδο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το ξύλο είναι φυσικό υλικό πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Η διαχρονικότητα του ξύλου οφείλεται στα αναρίθμητα πλεονεκτήματα του, όπως:

Προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής και δεv δημιουργεί την αίσθηση του ψύχους στα πόδια του χρήστη.

Ως υλικό, το ξύλο είναι κλασικό, ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης.

Είναι κατάλληλο για επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών, πολυσύχναστων χώρων κλπ

Είναι συμβατό με όλα τα δομικά υλικά, συνδυάζεται τέλεια μ’ αυτά και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Είναι οικείο στον άνθρωπο, γιατί είναι φυσικό προϊόν, οικολογικό με μεγάλη αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Δεν είναι ολισθηρό υλικό.

Έχει χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (μονώνει το δάπεδο)

Το ξύλινο μασίφ καρφωτό πάτωμα-δάπεδο δεν δημιουργεί το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού.

Είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό, αρκεί να τηρούνται οι οδηγίες από τον κατασκευαστή. Σε περίπτωση φθοράς, μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί ή να ανανεωθεί, οπότε φαίνεται σαν καινούργιο. vΑυξάνει την αξία του κάθε σπιτιού. Γενικά θεωρείται ένα πολυτελές και εκλεπτυσμένο υλικό.

Tο παραδοσιακό μασίφ καρφωτό πάτωμα-δάπεδο είναι το κατεξοχήν ξύλινο πάτωμα-δάπεδο εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για οικιακούς η επαγγελματικούς χώρους μέχρι και σήμερα.

Το μασίφ ξύλινο πάτωμα-δάπεδο εσωτερικού χώρου κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο των 20 έως 22 χιλιοστών.

Το μεγάλο του πάχος είναι αναγκαίο για την αντοχή του στο κάρφωμα και ταυτόχρονα μας εξασφαλίζει υψηλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

Το μασίφ πάτωμα-δάπεδο εσωτερικού χώρου τοποθετείται πάνω σε καδρόνια λευκής ξυλείας με πρόκες.

Σε περιπτώσεις σχεδίων ή μεγάλου φάρδους παρκέτων παρεμβάλλονται τάβλες ή κόντρα πλακέ θαλασσής για την κατασκευή πετσώματος δηλαδή ενός ψευδοπατώματος το οποίο θα υποδεχθεί το τελικό πάτωμα.

Η ύπαρξη πετσώματος είναι απαραίτητη πέρα από τα σχέδια και για την ενίσχυση της υποδομής, τόσο για το στατικό όσο και για το ποιοτικό μέρος της κατασκευής.

Οι ιδιότητες του κόντρα πλακέ θαλάσσης, όπως μηδενικές συστολοδιαστολές, αντίσταση στην υγρασία, ηχομονωτικά αποτελέσματα, . το καθιστούν το καταλληλότερο υλικό για την κατασκευή του πετσώματος Η κλασική διαχρονική λύση του καρφωτού ξύλινου πατώματος-δαπέδου μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε ξύλα και διαστάσεις.

Η διαφορετικότητα του κάθε ξύλου όπως το χρώμα του, η εμφάνιση του, ακόμα και το φάρδος του, μας προσφέρουν αρκετές δυνατότητες αισθητικών συνδυασμών για κάθε γούστο. Η επισκευή του είναι εύκολη βρίσκοντας ένα κλασικό ξύλο ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. vΣε παλαιά σπίτια η επισκευή του ξύλινου πατώματος-δαπέδου στο πλαίσιο μίας ανακαίνισης μας επιτρέπει τη διαμόρφωση του χώρου διατηρώντας το παλαιό μασίφ ξύλινο πάτωμα-δάπεδο σύμφωνα με τις σημερινές μας ανάγκες. Η επιφάνεια του λουστράρεται εύκολα με διάφορα είδη βερνικιών.

Το βερνίκι προστατεύει το ξύλο και παράλληλα μας χαρίζει μία όμορφη επιφάνεια, γυαλιστερή, σατινέ, η ματ, ώστε να καλύπτει την κάθε διακοσμητική απαίτηση του χώρου.

Το μασίφ ξύλινο πάτωμα-δάπεδο εσωτερικού χώρου δέχεται πολλά τριψίματα και λουστραρίσματα. Έτσι με χαμηλό κόστος συντήρησης γίνεται πάλι καινούργιο όπως τη πρώτη μέρα της τοποθέτησης του.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον διότι είναι ζωντανό, φυσικό αλλά και ανακυκλώσιμο προϊόν.

Μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί, να ανανεωθεί ή να αντικατασταθεί.

Εύκολο στον καθαρισμό.

ALFA WOOD LAMINATE

Τα παρκέτα MASTER LAMINATE προσφέρει πρωτοποριακές και εγγυημένες λύσεις για κάθε χώρο. Η μεγάλη τους αντοχή σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων καθιστά τα παρκέτα MASTER LAMINATE ιδανικά για χώρους, όπως οικίες, επαγγελματικούς χώρους μικρής κυκλοφορίας, αλλά και χώρους με μεγάλη κυκλοφορία, όπως εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, καφετέριες, εκθέσεις, γραφεία, ιατρεία κ.λπ.

• Οικονομικό

• Ανθεκτικό στη χρήση του

• Διατηρεί το χρώμα του

• Ανθεκτικό στους λεκέδες

• Αντοχή στην ακτινοβολία UV

• Κατάλληλο για ανακαίνιση

• Αληθοφανή απεικόνιση ξύλου

• Εύκολο στη τοποθέτηση/εγκατάσταση

• Aξεσουάρ (τελειώματα/σοφατεπί) ίδιο χρώμα

• Εύκολη συντήρηση

TARKETT LAMINATE

Τα δάπεδα laminate Tarkett, συνοδεύονται από εγγύηση 10 – 25 ετών, και αποτελούν μία από τις κορυφαίες επιλογές ποιοτικά στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά δαπέδων Tarkett laminate:

• Πάχος 7 και 8 χιλ. – επίσης σε 9 χιλ. σε δάπεδα επαγγελματικών προδιαγραφών ειδικών απαιτήσεων.

• Μεγάλη ευκολία τοποθέτησης με το καινούργιο πρωτοποριακό σύστημα 2-Lock ή το Ultralock.

• Κατάλληλα για χρήση σε ενδοδαπέδια θέρμανση

• Μεγάλη ποικιλία σε είδη απομιμήσεων ξύλων και άλλων υλικών.

• Στιβαρή κατασκευή made in Germany, με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

• Πρωτοποριακά σχέδια και 3D effect σε πολλά σχέδια.

• Πρακτικά – αντέχουν στους λεκέδες και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα.

• Πιστοποιημένα με CE και το οικολογικό πιστοποιητικό PEFC.

FAUS LAMINATE

Η εταιρεία Faus από το 1953 που ιδρύθηκε ως ένα μικρό ξυλουργείο αφιερώθηκε στην κατασκευή και εμπορία επεξεργασμένων ειδών ξυλείας.

Ήταν η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε μία ειδική επικάλυψη μελαμίνης στα δάπεδα laminate έτσι ώστε να αποκτήσουνεξαιρετικά ρεαλιστική όψη ξύλου.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Η Faus όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε στην πρωτοπορία δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων της που παραμένει κορυφαία έως και σήμερα.

Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες, στην ανάπτυξη και την πρωτοπορία κατάφερε να τελειοποιήσει τα προϊόντα της δημιουργώντας και αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η γραμμή παραγωγής της Faus Group έχει τη δυνατότητα παραγωγής 15 εκ. m2 ανά έτος. Απασχολεί 950 υπαλλήλους και εξάγει το 80% της παραγωγής της σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο.

FINSA LAMINATE

Δάπεδο από ξύλο και συνθετικά υλικά υποαλλεργικό, κατάλληλο για κλειστούς χώρους, κατασκευσμένο στην Ευρώπη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, υγιεινής και αντοχής.

Η σειρά δαπέδων Finfloor Quattro διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Απλά επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο και αποκτήστε αυτή την πολυτέλεια στο γραφείο, το κατάστημα ή το σπίτι σας.

Η Finsa είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρεία μελαμίνης και MDF στην Ιβηρική Χερσόνησο. Το 1931 που ιδρύθηκε, η Finsa λειτουργούσε ως πριονιοτήριο και αναπτύχθηκε σταθερά τις τελευταίες επτά δεκαετίες.

Σήμερα η εταιρεία αριθμεί 12 εργοστάσια, το καθένα από τα οποία παρασκευάζει μια ευρύτατη ποικιλία προϊόντων. Η Finsa σήμερα απασχολεί πάνω από 2500 υπαλλήλους και παράγει περίπου 2 εκατομμύρια κυβικά μέτρα MDF και μελαμίνης το χρόνο. Την κυρίαρχη θέση της Finsa ενδυναμώνει το εμπορικό της δίκτυο, που περιλαμβάνει 8 εθνικά και 7 διεθνή γραφεία πωλήσεων. Φιλοδοξία της Finsa είναι να εξασφαλίσει την ανεξάρτητη ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα προάγει τις οικονομικές και ανθρώπινες πηγές ώστε να σταθεροποιήσει την ισχύ της. Επενδύοντας διαρκώς στη νέα τεχνολογία ώστε να δημιουργήσει νέα προϊόντα για τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, η Finsa είναι υπερήφανη για την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της και στο περιβάλλον.

KRONOS LAMINATE

Το πάτωμα-δάπεδο laminate είναι συνήθως φτιαγμένο από ένα συνδυασμό συνθετικών και φυσικών υλικών το οποίο δίνει την αίσθηση του ξύλου ή της πέτρας.

Σήμερα είναι πολύ διαδεδομένο ως υλικό στην ανακαίνιση – κατασκευή πατωμάτων.

Η διάδοση του οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ ανθεκτικό υλικό, είναι εύκολο στην εγκατάσταση, κοστίζει λιγότερο και είναι περισσότερο ανθεκτικό στη φθορά, στο ξεθώριασμα και στους λεκέδες.

Ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιούσαμε κόλλα για την τοποθέτηση των πατωμάτων-δαπέδων laminate,σήμερα η τοποθέτηση γίνεται με “κούμπωμα” χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη διατομή της σανίδας ή οποία “κλειδώνει” η μία με την άλλη.

Το πάτωμα-δάπεδο laminate μας παρέχει τη δυνατότητα να αποξηλωθεί και να επανατοποθετηθεί τρεις με τέσσερις φορές. Τα πατώματα – δάπεδα laminate κυκλοφορούν σε πολλούς τύπους και είναι κατάλληλα για σπίτια αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται , τα πατώματα – δάπεδα laminate διαφέρουν στην σκληρότητα και στην ανθεκτικότητα της επιφάνειας τους.

Έτσι έχουμε τύπους για :

Γενική οικιακή χρήση (σαλόνι, καθιστικό) Βαριά οικιακή χρήση και ελαφριά εμπορική χρήση (μικρά γραφεία) Γενική εμπορική χρήση (καταστήματα, γραφεία) Βαριά εμπορική χρήση (μεγάλα καταστήματα, δημόσια κτίρια)

Το πάτωμα–δάπεδο laminate είναι συμβατό και με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και σαν υλικό είναι ιδανικό για ανακαινίσεις λόγω του μικρού πάχους του και της εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης του.

Το πάτωμα–δάπεδο laminate είναι μια καλή εναλλακτική λύση έναντι του φυσικού ξύλου, όταν θέλετε τη ζεστασιά και την ομορφιά του ξύλινου πατώματος Αυτή η ελκυστική λύση για το δάπεδο είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, χρωμάτων και απομιμήσεων ξύλου. Τα πατώματα-δάπεδα laminate είναι μία από τις πιο ευέλικτες, ανθεκτικές και οικονομικές λύσεις δαπέδων στην αγορά σήμερα.

Σχεδιάστε το laminate πάτωμα-δάπεδο σας με προσοχή και φαντασία και ενοποιείστε ή συνδυάστε τα δάπεδα των διαφορετικών χώρων σας. Έτσι θα επιτύχετε ώστε το πάτωμα-δάπεδο σας να γίνει το κεντρικό σημείο στη διακόσμηση του χώρου σας.

27410 28520
27410 28521

info@stamoulis-sa.com

4ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ