Η εταιρία μας

είναι μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1974 βασίστηκε στην εμπειρία της οικογένειας στον τομέα εμπορίας και επεξεργασίας ξύλου.

Στα τελη της δεκαετίας του 1990 η επιχείρηση επενδύει στην επέκταση των εγκαταστάσεων της και αποκτά το δικό της ιδιόκτητο χώρο 4.000 τ.μ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στόχος μας είναι να συνδυάζουμε τις γνώσεις που μας έχει προσφέρει η μακρόχρονη εμπειρία μας, με την ευελιξία να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς και του ευρύτερου τεχνολογικού περιβάλλοντος.

Εν έτει 2008 επεκτείνονται οι συνεργασίες της εταιρίας με μεγάλες εταιρείες εμπορίας ξύλου που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εισαγωγή ξυλείας από Σουηδία και Φινλανδία, χώρες με παράδοση στην παραγωγή ξυλείας καθώς και εισαγωγές ξύλειας στέγης από τις αγορές της Τσεχίας και της Σλοβακίας.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία πραγματοποιεί εισαγωγές ξυλείας και προϊόντων ξύλου από Αφρική (όπως abura.liba iroko,niangon), Β.Αμερική (όπως δρυς , Oregon) και Άπω Ανατολή (κόντρα πλακέ κίνας).

Είναι ωφέλιμο να αναφέρουμε ότι αρχίζει η επέκταση του προϊοντικού μίγματος της εταιρίας σε προϊόντα που αφορούν μελαμίνες, πάγκοι post – forming, σταυρωτή επικολλητή ξυλεία.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι η παραγωγή νέων προϊόντων ξύλου καθώς και επέκταση του δικτύου πωλήσεών της τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

27410 28520
27410 28521

info@stamoulis-sa.com

4ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ